HTML

Találd fel magad!

Az internetes keresés és keresők elemzése

Címkék

apple (1) aranyoldalak (1) barack (1) bing (1) blog (1) blogkeresők (2) blogsearch (1) bluu (2) bluu.hu (1) böngészők (2) chrome (1) címkereső (1) digitális adatbázis (1) digitális tananyag (2) dogpile (2) dokim (1) domino (1) ebay (1) egészség (1) europeana (1) explorer (2) facebook (2) film (1) filmkereső (1) firefox (2) fon hotspot (1) fordítás (1) gazelle (1) gazopa (1) google (10) háló (1) helykereső (1) hírkereső (1) hot (1) hotspotter (1) idée (1) időjárás (1) internet (2) iphone (1) irányítószám (1) iron (1) iwiw (3) jinni (1) jinni.com (1) johu (2) képkereső (3) kereső (3) keresők (13) keresőoptimalizálás (2) keresőprogram (1) keresőrendszer (2) kocsmakereső (1) koncert (1) koncert.hu (1) könyvek (1) könyvkereső (1) közösségi (1) kumo (1) live (1) lunascape (1) magyar (1) marketing (1) menetrend (1) metakereső (1) microsoft (4) miner (1) mobil (4) mobiltelefon (1) moly.hu (1) morphologic (1) mozi (1) msn (1) műsor (1) network (1) nyelvű (1) nyitva tartás kereső oldal (1) obama (1) online (2) opera (1) orvosoknak (1) palin (1) paypal (1) polymeta (3) powerset (1) programkereső (2) sarah (1) searchwiki (1) sem (1) seomoz (1) skyfire (1) sms (1) social (1) sör (1) srware (1) startlap (1) startlapkereső (2) sulinet sdt (1) számológép (1) szörcs (1) szótár (1) telefonkönyv (2) térkép (3) trends (1) tudakozó (1) tudásbázis (1) tv (1) t mobile (1) útvonalkereső (1) útvonaltervező (3) varosom.hu (1) várószoba (1) vásárlás (2) videók (1) videó hirdetések (1) webes (1) weboffice (1) web 2.0 (3) yahoo (1) youtube (1) youtube live (1) Címkefelhő

Rovatok

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

Magyar eBay

2010.10.05. 11:38 aZera

Shoppingoló ladyk és ketyere-kütyük után kutakodó urak figyelem!

Betört hazánkba is az Ebay!

Bizonyára már sokan mozgolódnak rutinosan az amerikai illetőségű eBay piacterén, a jó hír az, hogy ezt már az online vásárlók egy magyar felületen is megtehetik. A tapasztalt eBayező rókák, már tudják, hogy a világ leghatalmasabb aukciós oldaláról olcsón, gyorsan és biztonságosan lehet hozzájutni olyan dolgokhoz, amiket talán a hazai polcokról még nem tudnánk leemelni.
Az eBay.hu termékskálája még nem teljes, vagyis még nem vásárolhatunk az összes termékkategóriából. És hát még eladni sem tudunk… ezért tekintsük a magyar verziót bétának. Így a hazai szinten igen jól működő, az online adás-vételben már teljes TeszVesz vagy Vatera oldalaknak még csak egy picit lépett az eBay.hu a sarkára. A beelőzés nyilván be fog következni… majd egyszer csak.
Már most is érdemes az eBay.hu-n kutakodni. A magyar nyelvű kezelőfelület teljes körűen tájékoztat a vásárlás folyamatáról. Megismerkedhetünk a biztonságáról híres PayPal fizetési rendszerrel, amely a kizárólagos fizetési eszköze az eBaynek.
Ami egy picit összezavarhat, egy angolul vagy németül nem beszélő felhasználót, hogy a termék oldalán még idegen nyelvű információkat találunk. A termékek megnevezése még minden esetben külföldi, és például egy ruci vásárlásánál a ruha paramétereinek megadását, idegen nyelven kell elvégeznünk. De azt hiszem, hogy ez egy igen kedvező árú terméknél vidáman megoldható. Mivel a termék megnevezés külföldi, értelemszerűen a keresési szűkítésnél, azt hogy mit keresünk is okosan angolul vagy németül, kell megadnunk.
Az árak egyébként mind forintban vannak feltüntetve.

Nekem a keresgélés még nyöszörgős volt és nem jött meg a regisztrációs email sem.


ez a bruti gumicsimmi

Egy kicsi biztatás, a sokak számára még idegen PayPal rendszerhez

Tehát mint már fentebb is írtam, az eBay csupán csak egyféle fizetési lehetőséget támogat, ez pedig a PayPal rendszeren keresztül működik. Amit úgy képzeljünk el, mint egy virtuális bugyellárist, amelyben vagy van pénz vagy nincs… ez rajtunk múlik. Első lépésben nyitnunk kell egy PayPal fiókot, amely azért biztonságos, mert az internetes vásárlás során már nem kell megadni a pénzügyi adatokat, és ezeket a rendszer sem adja tovább. A adás-vételt bonyolító felek tehát egymásnak csupán a PayPal-azonosítóival találkoznak. A biztonság és a kényelem mellett az előny még, hogy az európai tranzakciókért nem számolnak fel díjat, ingyen küldhetjük és majd fogadhatjuk a pénzeket. (csak átváltási díj van)

Kellemes vásárlást kívánok mindenkinek! Én találtam egy igen brutál gumicsizmát! Amihez egy hasznos tanács: tanuljuk meg az amcsi méreteket is.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: ebay vásárlás online paypal

A bejegyzés trackback címe:

https://keresok.blog.hu/api/trackback/id/tr302346275

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyar eBay: ráfizetünk? 2010.10.07. 23:18:23

A minap jelent meg a hír, hogy az eBay Magyarországra érkezett. Mondjuk ne akadjunk fenn azon, hogy egyébként tökéletesen mindegy, hol székelnek az Internetes cégek, egyszerűen vessünk egy pillantást a „magyar” eBay honlapra. Az első három ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása